Logo Dordrecht
Vastgesteld bestemmingsplan ‘5e herziening Oud- en Nieuw Krispijn, locatie Brouwersdijk’, Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door de gemeenteraad op 18 september 2012 vastgestelde bestemmingsplan “5e herziening Oud- en Nieuw Krispijn, locatie Brouwersdijk” (NL.IMRO.0505.BP158Herzbrouwersd-3501) met bijbehorende stukken met ingang van 27 september 2012 gedurende zes weken ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen. Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Deze herziening beoogt de nieuwbouw mogelijk te maken van in totaal 53 gestapelde en grondgebonden woningen aan de Brouwersdijk tussen de Bilderdijkstraat, de Aagje Dekenstraat en de H.F. Tollensstraat. Het appartementencomplex aan de Brouwersdijk bevat ook enkele zorgvoorzieningen.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kunnen tot en met 7 november 2012 schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift de beroepsgronden moet aangeven en dat aanvulling van het beroep na afloop van de termijn van zes weken niet mogelijk is.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 8 november 2012. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Dordrecht, 26 september 2012

Burgemeester en wethouders van Dordrecht

Naar boven