Logo Reimerswaal
Ongewijzigde vaststelling wijzigingsplan ‘Kom Kruiningen, 2e wijziging’, Reimerswaal

Algemeen

Op grond van artikel 3.8, lid 4, van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend dat wij op 14 september 2012 het wijzigingsplan “Kom Kruiningen, 2e wijziging” ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan maakt de bouw van een woning mogelijk op het perceel aan de Sluisweg 24 in Kruiningen. De bestemming van het perceel wordt gewijzigd van “bedrijfsdoeleinden” naar “woondoeleinden”.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van donderdag 27 september 2012 tot en met woensdag 7 november 2012 (inclusief onderliggende stukken) voor iedereen ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 uur tot 14.00 uur, op vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. Zo’n afspraak kunt u maken via ons algemene telefoonnummer. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan en de onderliggende stukken ook via het internet inzien. Daartoe raadpleegt u www.reimerswaal.nl, vervolgens kiest u aan de rechterzijde onder ‘Snel naar‘ voor ‘Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. Vervolgens vindt u de stukken door op de plannen van Kruiningen te klikken.

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij ons op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ´s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde Afdeling.

Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treden de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van genoemde Afdeling wordt ingediend. In dat geval treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Contactpersoon

Voor eventueel gewenste nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Driesprong van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 0113 - 395000.

Kruiningen, 26 september 2012

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal ir. J. Gideonse Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven