Ontwerpbestemmingsplan Zenderpark en ontwerpbeschikking hogere grenswaarde

Ontwerpbesluiten bestemmingsplan Zenderpark

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor de wijk Zenderpark vanaf 2 februari 2012 gedurende 6 weken de volgende ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage liggen:

Bevoegd gezag

Ontwerpbesluit

Gemeenteraad van IJsselstein

Ontwerpbestemmingsplan Zenderpark

Burgemeester en wethouders van IJsselstein

Ontwerpbeschikking hogere grenswaarden nieuwbouw Hogebiezendijk

De ontwerpbesluiten met de bijbehorende stukken liggen ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het Stadhuis. Het ontwerpbestemmingsplan Zenderpark is ook via de gemeentelijke website www.ijsselstein.nl en de website www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Toelichting op de ontwerpbesluiten

Ontwerpbestemmingsplan Zenderpark

Het plangebied wordt in het noorden begrensd door de Baronieweg, de Benschopperweg en de Hogebiezen. In het oosten wordt het plangebied begrensd door de Hogebiezendijk. De Weg der Verenigde Naties vormt de westelijke en zuidelijke begrenzing van het plangebied. In het ontwerp is uitgegaan van bestaande bebouwing en gebruik van openbare ruimte. Aan bestaande functies wordt geen afbreuk gedaan. Wel worden mogelijkheden gegeven voor kleinschalige ontwikkelingen van woningbouw, bedrijven en maatschappelijke voorzieningen.

Ontwerpbeschikking hogere grenswaarde nieuwbouw Hogebiezendijk

Het betreft een hogere waarde ten gevolge van wegverkeer (Hogebiezendijk en de N210) voor twee nieuw te bouwen villa’s op een kavel aan de Hogebiezendijk tussen nummer 80 en 80a (kadastraal nummer H65).

Zienswijzen

Van 2 februari tot en met 14 maart 2012 kan eenieder zowel mondeling als schriftelijk een zienswijze indienen op één of meerdere ontwerpbesluiten. Schriftelijke zienswijzen op een ontwerpbesluit moeten worden gericht aan het gezag dat bevoegd is voor het betreffende ontwerpbesluit, p/a het college van burgemeester en wethouders van IJsselstein, Postbus 26, 3400 AA IJsselstein. In de zienswijze moet worden aangegeven op welk(e) ontwerp besluit(en) de zienswijze betrekking heeft. Het college zorgt ervoor dat de zienswijze terecht komt bij het bevoegde gezag. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze wordt u verzocht een afspraak te maken via tel. 14 030.

IJsselstein, 1 februari 2012

Burgemeester en wethouders van IJsselstein, de secretaris, J. van Delden.

De burgemeester, P.C. van den Brink.

Naar boven