Logo Cranendonck
Ontwerpbestemmingsplan Eikenschoor 4, Soerendonk ter inzage van 27 september 2012 tot en met 8 november 2012, Cranendonck

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck geven op grond van artikel 1.3.1, eerste lid, van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van hun voornemen ter voorbereiding van het bestemmingsplan Eikenschoor 4, Soerendonk. Er heeft in dit kader vooroverleg plaatsgevonden met de provincie Noord-Brabant, Waterschap de Dommel, de Gasunie, het Ministerie van Defensie, Buurtbeheer Soerendonk en de Kamer van Koophandel.

Er is besloten om geen voorontwerpbestemmingsplan voor inspraak ter inzage te leggen.

Op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat gedurende een termijn van 6 weken ingaande op donderdag 27 september 2012 het ontwerpbestemmingsplan Eikenschoor 4, Soerendonk voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel. Tevens is het plan te raadplegen via http://1706.ropubliceer.nl/.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het planologisch mogelijk maken van een houtkrullenhandel aan de Eikenschoor 4 te Soerendonk. De agrarische activiteiten zullen naast het niet-agrarische bedrijf voortgezet worden. Ten behoeve van de houtkrullenhandel wordt een opslag van 600 m², een containeropslagplaats van m² en beperkte detailhandel mogelijk gemaakt. Overige bestaande activiteiten zoals de opslag ten behoeve van een tegelzetbedrijf en het gebruik van de aanwezige weegbrug door derden zijn geen onderdeel van het bestemmingsplan.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Cranendonck, Postbus 2090, 6020 AB Budel. Een mondelinge zienswijze kunt u indienen bij de balie van het gemeentehuis.

Naar boven