Logo Amstelveen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied Zuid’, Amstelveen

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken bekend dat ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied Zuid’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende verbeelding, planregels en toelichting betreft de gronden globaal begrensd door de Zijdelweg in het westen, onder meer de Bovenkerkerweg in het noorden, in het oosten door de Amsteldijk- Zuid en in het zuiden door de gemeentegrens met Uithoorn.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage met ingang van 27 september 2012. Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder een zienswijze betreffende dit ontwerp bestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Amstelveen, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen.

Digitaal

Het digitale plan is formeel het rechtsgeldige plan. U kunt het digitale bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied Zuid’ digitaal raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het plan direct inzien door in het tabblad ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0362.09C-OW01 in te vullen.

Papier

Het papieren ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt gedurende de genoemde termijn ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen (aanmelden via receptie). Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken is in pdf-vorm ook in te zien op de gemeentelijke internetsite onder: ‘bestemmingsplannen-structuurvisies’, ‘welke ruimtelijke plannen zijn in voorbereiding’.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk bij de gemeenteraad (postbus 4, 1180 BA Amstelveen) kenbaar maken.

De zienswijzen kunnen naar keuze mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u via het centrale nummer 020 540 4911 een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Amstelveen 18 september 2012

Naar boven