Logo Rotterdam
Kennisgeving Besluit hogere waarden ‘Prinsessenflats Bramanteplein’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam hebben op grond van de Wet geluidhinder het besluit hogere grenswaarden vastgesteld inzake het bestemmingsplan “Prinsessenflats Bramanteplein” (NL.IMRO.0599.BP2054BraplPrinsfl-) te Rotterdam.

Het besluit betreft het vaststellen van een hogere toelaatbare geluidsbelasting vanwege wegverkeerslawaai op de gevels van een geluidgevoelige bestemming. Het besluit met de daarbij behorende stukken kunt u van 28 september 2012 tot en met 9 november 2012 inzien bij:

  • stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van politie, kamer 029;

  • stadswinkel Prins Alexander, Prins Alexanderplein 25.

Procedure

Belanghebbenden kunnen gedurende zes weken beroep instellen tegen het besluit vanaf het moment dat ook beroep kan worden ingesteld tegen het bestemmingsplan. Het beroep tegen het besluit moet worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor betaald u griffierecht, voor meer informatie over de tarieven van griffierecht bij de Raad van State wordt u verwezen naar de volgende website: http://www.rechtspraak.nl/Procedures/Tarieven-griffierecht/.

Als u beroep instelt kunt u ook een verzoek doen om een voorlopige voorziening.

Rotterdam, 26 september 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen: drs. P. Verhoeven Directeur Duurzaam

Naar boven