Logo Tynaarlo
Vaststelling bestemmingsplan ‘Lindenstraat Tynaarlo’, Tynaarlo

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 11 september 2012 het bestemmingsplan Lindenstraat Tynaarlo (NL.IMRO.1730.BPLindenstr-0401) heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan is opgesteld om de ontwikkeling van vier woningen van het type 2-onder-1-kap aan de Lindenstraat in Tynaarlo mogelijk te maken. De woningen zullen worden gerealiseerd op de locatie van de opslagloods van het hier voorheen gevestigde installatiebedrijf Kroeze en het naastgelegen grasveld. De eerdere bedrijfsbestemming is hiermee komen te vervallen en gewijzigd in een woonbestemming.

Kom het bestemmingsplan even inzien!

Het besluit tot vaststelling en het bestemmingsplan, liggen vanaf vrijdag 28 september 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het bestemmingsplan kan in die periode worden ingezien op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag 08.30 tot 19.00 uur, en buiten kantooruren op telefonische afspraak. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan gedurende deze periode op onze website www.tynaarlo.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl bekijken.

Beroep

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Het beroepschrift kan men richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan tegelijkertijd ook de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken, een voorlopige voorziening te treffen.

Ingevolge artikel 3.8 lid 5 Wet Ruimtelijke Ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Regie van de gemeente Tynaarlo, telefoonnummer 0592 - 266 662.

Naar boven