Logo Velsen
Aanvraag omgevingsvergunning Vlietweg 16 Santpoort-Noord, Velsen

Burgemeester en wethouders van Velsen maken bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor:

w11.000758 Vlietweg 16 Santpoort-Noord - plaatsen van een aanduidingsmast McDonald’s.

De aanvraag wordt voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo. De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 september 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken. Tevens zijn deze stukken digitaal in te zien op de website velsen.nl via het menu bekendmakingen/downloads ontwerpomgevingsvergunning.

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen zowel de ontwerpomgevingsvergunning als de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Velsen, werkeenheid Vergunningen, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden (bezoekadres Dudokplein 1 te IJmuiden). Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de werkeenheid Vergunningen, telefoon 140255.

Naar boven