Logo Dalfsen
Ontwerpbestemmingsplan ‘16e herziening bestemmingsplan Dalfsen Kom, Vechtdijk-Vechtstraat’, Dalfsen

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van 19 september 2012 tot en met 30 oktober 2012 gedurende zes weken bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen voor een ieder ter inzage:

  • het ontwerp van de “16e herziening bestemmingsplan Dalfsen Kom, Vechtdijk-Vechtstraat”.

Het plan heeft betrekking op het realiseren van zeven split-level woningen en drie patiowoningen aan de Vechtstraat op de locatie waar voorheen een Welkoopwinkel was gevestigd.

Een ieder kan gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij mevrouw J. Klink, telefoon (0529) 48 82 97. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijze betrekking heeft.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl, met identificatienummer NL.IMRO.0148.Dkomhz16-on01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Dalfsen, 18 september 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen

Naar boven