Logo Maasdriel
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Ammerzoden, herziening 2011, Achterstraat’ (BP1059), Maasdriel

Het vastgestelde bestemmingsplan 'Ammerzoden, herziening 2011, Achterstraat' (BP1059), ligt van 27 september tot en met 7 november 2012 ter inzage.

De gemeenteraad heeft dit bestemmingsplan op 6 september 2012 vastgesteld. Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk dat aan de westzijde van de Achterstraat in Ammerzoden, tussen de bestaande woningen Achterstraat 3 en 5, twee vrijstaande woningen worden gebouwd.

Inzien

Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan tijdens de openingstijden inzien in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www.imro.maasdriel.nl/plannen/NL.IMRO.0263.BP1059/NL.IMRO.0263.BP1059-VG01

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

  • door diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan;

  • door hen die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen.

Een beroepschrift moet binnen de inzagetermijn worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Als u bevoegd bent beroep in te stellen, kunt u naast het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat over een voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met de behandelend ambtenaar, de heer M.R. Prins van het team Ruimte, telefoon 0418 - 638 825 of mailt u naar info@maasdriel.nl ter attentie van de heer M.R. Prins.

Naar boven