Logo Moerdijk
Ontwerpbestemmingsplan Windpark Oud Dintel in Fijnaart, gemeente Moerdijk

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 27 september tot en met 7 november 2012 voor iedereen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis het ontwerp van het bestemmingsplan “Windpark Oud Dintel” in Fijnaart (planidentificatie NL.IMRO.1709.155WindpOudDintel-0301) ter inzage ligt. Dit ontwerp is opgesteld om de realisatie van maximaal 6 windturbines door Raedthuys B.V. aan de Rolleplaatweg bij Fijnaart mogelijk te maken. Het plan is digitaal te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl en kan ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.moerdijk.nl/projecten. Tevens ligt het plan ter inzage in het gemeentehuis van Steenbergen en in het gemeentehuis van Halderberge.

Iedereen kan tijdens de genoemde termijn van 6 weken een zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen.

Voor verdere informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Moerdijk, telefoon 14 0168.

Zevenbergen, 26 september 2012

Naar boven