Logo Voorschoten
Vaststelling bestemmingsplan Vlietwijk KEEL-gebied, Voorschoten

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Voorschoten maken bekend dat de raad op 13 september 2012 het bestemmingsplan Vlietwijk KEEL-gebied heeft vastgesteld.

Het KEEL-gebied in Voorschoten wordt grofweg begrensd door het Professor Kamerlingh Onnesplantsoen, de Professor Einsteinlaan, de Professor Einthovenlaan en het Jan van Goyenplantsoen.

Het bestemmingsplan is met toepassing van § 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd met overige besluiten, namelijk:

  • de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen voor 23 sociale huurwoningen (gestapeld) en 17 grondgebonden koopwoningen;

  • het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden voor het wegverkeerslawaai voor 8 woningen aan het Professor Kamerlingh Onnesplantsoen.

Het bestemmingsplan en de overige besluiten in deze coördinatieprocedure zullen gezamenlijk in werking treden. Dit zal een dag na afloop van de beroepstermijn zijn.

Het bestemmingsplan Vlietwijk kan worden ingezien op afspraak. U kunt hiervoor bellen met de projectleider, telefoonnummer 071-5600 679. Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

De beroepstermijn loopt van vrijdag 28 september tot en met donderdag 8 november 2012.

Gedurende deze beroepstermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht.

Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Naar boven