Vaststelling bestemmingsplan Nude 23

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 20 december 2011 voor het perceel Nude 23 een bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld en besloten heeft geen exploitatieplan vast te stellen. Het bestemmingsplan Nude 23 voorziet in de realisatie van de nevenbestemming ‘specifieke vorm van agrarisch - hondenpension’ op het perceel Nude 23 in Rhenen.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen hebben betrekking op:

  • een aanpassing in de verbeelding, In de gewijzigde verbeelding is de bestaande koppeling tussen Nude 23 en Nude 6 weer opgenomen;

  • het wijzigen van de bestemming ‘specifieke vorm van dienstverlening - hondenpension’ in ‘specifieke vorm van agrarisch - hondenpension’;

  • het verder uitwerken van de landschappelijke inpassing aan de kant waar de toekomstige hondenhokken gerealiseerd worden.

Inzien

Het bestemmingsplan, inclusief het raadsbesluit en onderliggende stukken, ligt ter inzage van donderdag 2 februari 2012 tot en met woensdag 14 maart 2012 voor eenieder ter inzage.

  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

    http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0340. BPNude23-VA01;

  • het bestemmingsplan is in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl onder Actueel → Ter inzage;

  • een analoge (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is op dinsdag en donderdag van 9.00–12.00 uur zonder afspraak en op de overige dagen alleen op afspraak in te zien aan de VROM-balie in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 793 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl.

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten in een eerder stadium geen zienswijze naar voren te hebben gebracht kunnen van donderdag 2 februari 2012 tot en met woensdag 14 maart 2012 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 15 maart 2012, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven