Logo Stede Broec
Ontwerpbestemmingsplan ‘Stede Broec Zuid’, Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan

“Stede Broec-Zuid” met de daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage wordt gelegd.

De aanleiding voor een nieuw bestemmingsplan “Stede Broec-Zuid” is de invoering van de nieuwe Wet ruimtelijke ordening (Wro) per 1 juli 2008 en actualisering van de regelgeving in het gebied.

Het bestemmingsplangebied is gelegen ten zuiden van de spoorlijn Hoorn-Enkhuizen en is als volgt begrensd:

  • Ten noorden door de Wijzend, Stede Broec weg en de Florasingel.

  • Ten oosten door de Westerwortelsloot en Achter het Rad

  • Ten zuiden door de Provinciale Weg N506.

  • Ten westen door de Raadhuislaan en de oostkant van de sportvelden van voetbalvereniging De Zouaven en atletiekvereniging SAV.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken liggen van 27 september 2012 t/m 7 november 2012 tijdens de kantooruren voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Stede Broec op de afdeling VROM/BOUWEN, De Middend 2, Bovenkarspel.

Daarnaast zijn de stukken gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.Bpstedebroeczuid-ON01.

Zienswijzen

Binnen de termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk, mondeling of via het e-formulier op de website zijn zienswijze(n) bij het college van Burgemeester en wethouders kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van Burgemeester en wethouders van Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. Maak daarbij wel zo duidelijk mogelijk kenbaar op welke ontwerpbesluiten uw zienswijzen zich richten.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak, voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling VROM/BOUWEN ( telefoon 0228- 510111).

Naar boven