Verleende omgevingsvergunning appartementencomplex Molenweg 8, 8a, 8b, 8c, Laren

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij, na de uitgebreide voorbereidingsprocedure, met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onderdeel a onder 3 Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend voor het slopen van een woning met bedrijfspand aan de Molenweg, bestaande/oude huisnummers 8, 8a en 8b, 1251 LT Laren (op het perceel kadastraal gemeente Laren sectie G, nrs. 3802 en 3803), voor het bouwen van een appartementencomplex van vier seniorenwoningen aan de Molenweg, nieuwe huisnummers 8, 8a, 8b en 8c (op hetzelfde perceel), en voor het bouwen en gebruiken van hetzelfde perceel in strijd met het bestemmingsplan. Tijdens de terinzagelegging van de ontwerpomgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend.

Beroep

De hierna genoemde belanghebbenden kunnen een beroepschrift indienen binnen zes weken na bekendmaking van de omgevingsvergunning aan de aanvrager. Dat is: vanaf woensdag 25 januari t/m dinsdag 6 maart 2012. De verleende omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen gedurende die termijn ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt de verleende omgevingsvergunning en bijbehorende stukken ook raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met aanduiding NL.IMRO.0417.L014PBMolenweg8abc-1241.

Het beroepsrecht hebben alleen belanghebbenden die:

  • een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerp van de omgevingsvergunning (in dit geval niemand);

  • bezwaar hebben tegen wijzigingen die zijn aangebracht in de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp (in dit geval geen wijzigingen);

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpomgevingsvergunning.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Degene die een beroepschrift indient, kan – als spoedeisende belangen gelden – een verzoek tot het treffen van voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam.

Naar boven