Logo Tilburg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bosgebied Reeshofdijk 2012’, Tilburg

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Bosgebied Reeshofdijk 2012 van maandag 24 september tot en met maandag 5 november 2012 ter inzage ligt.

Het plangebied ligt in het westen van Tilburg. Het gebied wordt begrensd door de Reeshofdijk, het verlengde van de Taxandriëbaan, de spoorlijn en de Zwartvenseweg.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende de genoemde termijn ter inzage in de Stadswinkel, Stadhuisplein 128 (ingang naast Paleis), geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 11.00 uur zonder afspraak. Na dit tijdstip kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 14013 of door online een afspraak te maken via www.tilburg.nl.

Ook zijn de stukken te bekijken en/of te downloaden op www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0855.BSP2011003-b001).

Zienswijzen

Een ieder kan, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad. De raad zal bij vaststelling van het bestemmingsplan tevens een besluit nemen over de ingebrachte zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Bosgebied Reeshofdijk 2012'. Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer 013 5429786. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Tilburg, 21 september 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, mr. P.G.A. Noordanus, burgemeester

drs. G.G.H.M. Haanen MBA, secretaris

Naar boven