Logo Tytsjerksteradiel
Ontwerp-omgevingsvergunning t.b.v. Fryske Olympiade (nabij de Wide Ie, oostelijk van de Monnikenweg, Burgum), Tytsjerksteradiel

Het college van burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel maakt bekend dat zij voornemens is toepassing te geven aan artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en vergunning te verlenen voor het gebruik van een terrein aan de Wide Ie, ten oosten van de Monnikenweg te Burgum (kadastraal bekend gemeente Burgum, sectie I, nummers 1452 en 1646) ten behoeve van de Fryske Olympiade en het ten behoeve van die Fryske Olympiade oprichten van een wedstrijdschans en oefenschans op dit terrein.

De ontwerpbeschikking en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 20 september 2012 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage op het gemeentehuis, Raadhuisweg 7 te Burgum. Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Als u mondeling uw zienswijze wilt geven, dan kunt u een afspraak maken met de balie Bouwen en Wenjen van de gemeente. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Postbus 3, 9250 AA Burgum.

Naar boven