Ontwerp-wijzigingsplan 1 bestemmingsplan Bedrijventerrein Zanddonk, Besluit ex artikel 3.6, eerste lid, sub a Wro

Het College van Waalwijk maakt bekend dat onder toepassing van de wijzigingsbevoegdheid, zoals opgenomen in artikel 19, lid 1 onder f van de planregels van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Zanddonk een ontwerp-wijzigingsplan is opgesteld. Dit plan ziet op de wijziging van de bestemming van de gronden met de bestemming sportieve recreatie, veldsport – Rs(v)- in de bestemming bedrijfsdoeleinden –B- , zoals opgenomen in artikel 5 van de planregels van dit bestemmingsplan.

Het ontwerp-wijzigingsplan bestaat uit een plankaart, waarop de bestemming bedrijfsdoeleinden is opgenomen ter plaatse van de voormalige sportvelden.

Dit ontwerp wijzigingsplan en het ontwerp wijzigingsbesluit liggen met het bestemmingsplan bedrijventerrein Zanddonk met ingang van 3 februari 2012 voor een ieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis te Waalwijk, Taxandriaweg 6 tijdens openingstijden. Dit ontwerp-wijzigingsplan kan ook via de gemeentelijke website www.waalwijk.nl worden gedownload: Ga snel naar Ruimtelijke Plannen en kies vervolgens: Wijzigingsplan 1 Bedrijventerrein Zanddonk.

Belanghebbenden kunnen met ingang van 3 februari t/m 15 maart 2012 schriftelijk danwel mondeling een zienswijze over dit ontwerpplan aan het college kenbaar maken. Schriftelijk door vóór 16 maart 2012 een reactie naar het college van Waalwijk, Postbus 10150 5140 GB Waalwijk te zenden. Mondeling door vóór 18 februari a.s. telefonisch contact op te nemen met de afdeling Ruimte & Economie, telefoon 0416-683456 met de heer Ummels. Ook voor nadere informatie kunt u met hem contact opnemen.

Het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk.

Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden. voldoet die zijn te raadplegen via www.waalwijk/gemeente/contact met de gemeente, onder vermelding van zienswijze ontwerp-wijzigingsplan 1 bedrijventerrein Zanddonk

Waalwijk, 2 februari 2012

Het College van Waalwijk.

Naar boven