Projectbesluit en bouwvergunning Tjerk Hiddesstraat 29 te Leeuwarden – vernieuwen van de woning tot twee appartementen

Van 2 februari 2012 tot en met 14 maart 2012 ligt het projectbesluit met bouwvergunning ‘Tjerk Hiddesstraat 29 te Leeuwarden – vernieuwen van de woning tot twee appartementen’ met bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied heeft betrekking op het perceel Tjerk Hiddesstraat 29 te Leeuwarden.

Ontwikkeling

Het plan voorziet in het vernieuwen van de woning tot twee appartementen.

Inzage

Het projectbesluit met bouwvergunning met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • in het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30). Hier kunt u ook vragen stellen over het plan en de procedure.

  • op www.leeuwarden.nl/inzage

Beroep

Bent u het niet eens met het projectbesluit en de bouwvergunning? Dan kunt u beroep instellen bij de Rechtbank Leeuwarden, Sector bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. U kunt alleen beroep instellen:

  • van 2 februari 2012 tot en met 15 maart 2012;

  • als u belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Voorlopige voorziening

Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Leeuwarden, Sector bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven