Bestemmingsplan Landgoed Driessen - uitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 10’ vastgesteld

Het College van Waalwijk heeft op 24 januari 2012 het uitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 10’ van het bestemmingsplan Landgoed Driessen overeenkomstig het ontwerp vastgesteld.

Het uitwerkingsplan voor fase 10 heeft betrekking op gebied gelegen aan de zuidoostkant van deelgebied ‘de Bibliotheek, ten zuiden van de Beukenlaan. Het plan voorziet in de realisering van 4 woningen van het type twee-onder-één-kap.

Het uitwerkingsplan, bestaande uit een plankaart en juridische voorschriften (regels) en voorzien van een plantoelichting, en het bestemmingsplan Landgoed Driessen liggen met ingang van 3 februari 2012 voor eenieder ter inzage bij de receptie van het stadshuis, Taxandriaweg 6 Waalwijk tijdens openingstijden. Het uitwerkingsplan kan ook via elektronische weg worden ingezien via www.waalwijk.nl, ga snel naar Ruimtelijke Plannen en kies vervolgens onder verder lezen: Bekendmaking uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 10 vastgesteld.

Beroep

Belanghebbenden die kunnen aantonen in redelijkheid niet in staat te zijn geweest over het ontwerp van dit uitwerkingsplan een zienswijze bij ons college in te dienen kunnen tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan fase 10 gedurende 6 weken, met ingang van 4 februari t/m 16 maart 2012, beroep instellen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarvoor moet tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde afdeling worden ingediend.

Het uitwerkingsplan ‘de Bibliotheek fase 10’ van het bestemmingsplan Landgoed Driessen treedt inwerking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het uitwerkingsplan niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kunt u met de heer Ummels van de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling contact opnemen, telefoon 0416-683456.

Waalwijk, 2 februari 2012

Het College van Waalwijk.

Naar boven