Logo Laarbeek
Ontwerpbestemmingsplan Woonbos Molenheide, Laarbeek

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Woonbos Molenheide’ ligt van maandag 24 september tot en met maandag 5 november 2012 voor iedereen ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl > wonen en leven > ruimtelijke plannen > Woonbos Molenheide) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl > IDN nummer: NL.IMRO.1659.BPLHmolenheide-ON01).

Het plangebied wordt begrensd door de gemeentegrens met de gemeenten Nuenen en Helmond aan de zuid- en westzijde, de Eksterlaan en de Bosrand aan de noordzijde en de Nachtegaallaan en de Reigerlaan aan de oostzijde in Lieshout. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een eenduidige, actuele planologisch-juridische regeling ter vervanging van de bestemmingsplannen die dateren uit 1955, 1977 en meerdere uitwerkingsplannen die in de periode na 1977 zijn vastgesteld.

Bij dit bestemmingsplan hoeft geen exploitatieplan te worden vastgesteld, aangezien het een beheersplan betreft zonder financiële consequenties.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijke of mondelinge zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reacties betrekking hebben.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven