Kennisgeving vergunning Stella Maris V.O.F.

Wet milieubeheer/waterwet

Deze advertentie geeft informatie over een project dat gevolgen kan hebben voor het milieu. Woont of werkt u in de buurt, dan kan het voor u van belang zijn deze advertentie te lezen.

Vergunningen

Stella Maris V.O.F. wil een nieuwe, de gehele inrichting omvattende, vergunning (zgn. revisievergunning) ingevolge de Wet milieubeheer voor haar inrichting gelegen aan de Klaprozenweg 69 te Amsterdam. Het betreft een scheepswerf die gespecialiseerd is in reparatie en onderhoud van (stalen) sleepboten, dekschuiten, woonarken en pleziervaartuigen.

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben deze vergunning verleend.

Vanuit de inrichting zullen stoffen afkomstig van de langshellingen in Zijkanaal I van het Noordzeekanaal gebracht worden. Hiervoor is een vergunning ingevolge de Waterwet nodig.

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, voor deze het hoofd van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving van Rijkswaterstaat Noord-Holland heeft deze vergunning verleend.

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerpvergunningen. De vergunningen zijn niet gewijzigd ten opzichte van de eerder gepubliceerde ontwerpen.

U kunt de vergunningen inzien

De vergunningen en alle bijbehorende stukken kunnen van 3 februari tot 17 maart 2012 worden ingezien:

  • bij Rijkswaterstaat Noord-Holland, afdeling WSV, kantoorgebouw ‘Schonenvaert’, Toekanweg 7 te Haarlem;

  • bij de Dienst Milieu en Bouwtoezicht van de gemeente Amsterdam, Cruquiusweg 5 te Amsterdam op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur, uitsluitend na een telefonisch gemaakte afspraak, tel.: 020-2543600.

Bovendien liggen de stukken buiten kantooruren ter inzage bij de Dienst Milieu en Bouwtoezicht, echter uitsluitend na een (minimaal twee dagen van tevoren) telefonisch gemaakte afspraak.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Beijering, tel.: 0800-9986734. Voor informatie over de vergunning ingevolge de Waterwet kunt u contact opnemen met mevrouw C.A. Alderliesten, tel.: 023-5301551.

Beroep

Tegen de vergunningen kan door belanghebbenden, die tijdens de voorbereiding van het besluit hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt, tot 17 maart 2012 schriftelijk beroep worden ingesteld. Is tijdens de voorbereiding geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot het naar voren brengen van zienswijzen, dan zal moeten worden aangetoond dat dit de belanghebbende in redelijkheid niet verwijtbaar is. Als beroep wordt ingesteld kan ook om een voorlopige voorziening worden verzocht. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag (tel. 070-4264426). Het verzoekschrift moet aan de voorzitter van de afdeling worden gericht.

Naar boven