Ontwerpbestemmingsplan Ezinge

Vanaf 1 februari tot en met 13 maart 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan Ezinge voor iedereen ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. Het bestemmingsplan kan ook ingezien worden via de website www.winsum.nl onder het kopje Ruimtelijke Plannen en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder de naam ‘Bestemmingsplan Ezinge’ (NL.IMRO.0053.BPEZ2011BEHE1-OW01).

Voor een groot deel van Ezinge gelden momenteel veel verschillende en soms ook verouderde bestemmingsplannen. Het nieuwe bestemmingsplan geeft één actuele planologische regeling voor het hele dorp.

In het voorjaar van 2011 is het voorontwerpbestemmingsplan tijdens een informatieavond aan het dorp gepresenteerd en heeft het voor overleg en inspraak ter inzage gelegen. Verschillende mensen hebben op dit plan gereageerd. Het bestemmingsplan is naar aanleiding van de inspraak- en overlegreacties op een aantal punten aangepast. In de toelichting van het bestemmingsplan heeft de gemeente aangegeven hoe de reacties zijn verwerkt en welke onderdelen zijn aangepast.

Zienswijzen

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Winsum, Postbus 10, 9950 AA, Winsum.

Meer informatie

Heeft u vragen over het bestemmingsplan of de procedure, dan kunt u contact opnemen met mevrouw N. Scheeper (0595-447714).

Naar boven