Logo Goedereede
Ontwerpbestemmingsplan Hazersweg 23 Ouddorp, Goedereede

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken bekend, dat met ingang van 24 september 2012 tot en met 4 november 2012 gedurende de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis ter inzage liggen het:

ONTWERP-BESTEMMINGSPLAN HAZERSWEG 23 OUDDORP

En het:

ONTWERP-BEELDKWALITEITPLAN HAZERSWEG 23 OUDDORP

En de zakelijke beschrijving van de:

ANTERIEURE OVEREENKOMST HAZERSWEG 23 OUDDORP

Het ontwerp bestaat uit een toelichting, planregels en een plankaart. Het plangebied betreft het perceel Hazersweg 23, dat gelegen is tussen de Hazersweg, het Smalle Einde en de Spaanseweg in Ouddorp.

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is dat het bouwplan voor het realiseren van 26 woningen in strijd is met het geldende bestemmingsplan. Dit houdt in dat het bestemmingsplan is gemaakt om het realiseren van de 26 woningen mogelijk te maken. Tevens is een beeldkwaliteitplan opgesteld als concretisering van het welstandsbeleid voor dit gebied. Voor deze ontwikkeling is een anterieure overeenkomst, conform artikel 6.24 van de Wro, gesloten tussen de initiatiefnemer en de gemeente Goedereede.

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 uur - 16.00 uur. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal te raadplegen op de website van de gemeente vanaf 24 september 2012 tot en met 4 november 2012, www.goedereede.nl onder actueel ➔ terinzagelegging, alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 4 november 2012 kunt u mondeling of schriftelijk zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan of het ontwerp-beeldkwaliteitplan. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan Burgemeester en wethouders van Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp.

Uit uw reactie dient te blijken op welke onderdelen van het ontwerpplan de reactie betrekking heeft.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0187) 49 15 00.

Naar boven