Logo Dronten
Ontwerpwijzigingsplan ‘Swifterbant – Vuursteenweg 1 (9010.70)’, Dronten

Ontwerp wijzigingsplan artikel 3.6. lid a Wro

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp wijzigingsplan "Swifterbant - Vuursteenweg 1 (9010.70)" ter inzage ligt. Het ontwerp wijzigingsplan betreft het erf op en bij het erf van Vuursteenweg 1 te Swifterbant en zal de bouw van een bewaarplaats en bietenplaat mogelijk maken.

U kunt de betreffende stukken van 20 september 2012 tot en met 1 november 2012 (6 weken) tijdens openingstijden inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis.

Het gehele plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van Dronten, afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC Dronten. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met de heer Meints, tel: (0321) 388 941.

Na vaststelling van het wijzigingsplan door het college ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of een voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

Dronten, 19 september 2012.

Het college van Dronten, secretaris, R. Kool

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge

Naar boven