Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Monster

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 3 februari 2012 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Monster’ (NL.IMRO.1783.ABP00000007-ont1),

met de hierbij behorende stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de bedrijventerreinen Vlotlaan en Vlotwatering. Het plangebied wordt begrensd door:

  • in het noorden: de grens tussen de provinciale weg N211 en de woonkern van Monster;

  • in het oosten: de Havenstraat, de Gantellaan en de Meloenlaan;

  • in het zuiden: de zuidelijke oever van de Vlotwatering;

  • in het westen: de ’s-Gravenzandseweg.

Tot het plangebied behoren ook het aangrenzende deel van de provinciale weg N211 (Emmastraat/ ’s-Gravenzandseweg). De percelen ten oosten van de Havenstraat en de Gantellaan, waaronder de bedrijfsfuncties op de percelen aan de Havenstraat 44a, 48, 54 t/m 64 alsmede op het perceel aan de Gantellaan 4, vallen buiten het plangebied. Deze worden meegenomen in het bestemmingsplan voor het glastuinbouwgebied.

Inzien ontwerp

  • Binnen de genoemde termijn is het ontwerpplan met de hierbij behorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplannen;

  • Het ontwerpplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken kan tevens worden ingezien bij het omgevingsloket in het gemeentekantoor te ’s-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

    • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

    • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

Zienswijze indienen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging kunnen door een ieder zienswijzen naar voren worden gebracht over het ontwerp bestemmingsplan. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling.

Schriftelijk: Aan de raad van Westland, t.a.v. afdeling ROV, team STB, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk, onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Monster’.

Mondeling: Hiervoor kan telefonisch via de consulenten omgevingsloket een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, tel. 14 0174: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren brengen kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Westland, 2 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Westland, de secretaris, M. van Beek.

De burgemeester, J. van der Tak.

Naar boven