Logo Gilze en Rijen
Kennisgeving verleende omgevingsvergunning (nummer OV/2012208) Sportparkweg 25 te Rijen, Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van gemeente Gilze en Rijen besluiten, gelet op artikelen 2.1, 2.2 en 2.10 2.11 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning voor het aanleggen van een gasleiding en het bouwen van een gasontvangststation op het adres Sportparkweg 25 in Rijen gedeeltelijk te verlenen en gedeeltelijk vergunningvrij te verklaren.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteiten:

  • bouwen

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, artikel 2.12-1a, 3° wabo

De aanvraag wordt vergunningvrij verklaard voor de activiteit:

  • werk of werkzaamheden uitvoeren

De aanvraag, de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 20 september 2012 tot en met 31 oktober 2012 ter inzage in het gemeentehuis te Rijen. De aanvraag, de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 8.30 uur tot 12.30 uur en donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur.

We plaatsen de omgevingsvergunning ook op de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl). U vindt het in de rubriek ‘Bouwen en Wonen’, ‘Bestemmingsplannen’, onder ‘Verleende projectafwijkingsbesluiten’ en vervolgens ‘Sportparkweg 25 in Rijen. U kunt het plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Wilt u beroep instellen tegen de verleende omgevingsvergunning? Dat kunnen:

  • degenen die tegen de ontwerpbeschikking zienswijzen naar voren hebben gebracht;

  • de adviseurs die de mogelijkheid hebben gebruikt om advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat ze geen zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met onderdelen van het definitieve besluit, die in de ontwerpbeschikking niet voorkwamen.

U kunt van 20 september 2012 tot en met 31 oktober 2012 beroep tegen de verleende omgevingsvergunning instellen. U stuurt uw beroepschrift naar:

Rechtbank Breda, sector bestuursrecht

Postbus 90006

4800 PA Breda

De volgende informatie moet in uw beroepschrift staan:

  • uw naam en adres;

  • de datum waarop u de brief schrijft;

  • uw handtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt;

  • de gronden waarom u beroep instelt.

U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht

Voorlopige voorziening

Is het belangrijk dat de uitvoering van het besluit direct tegengehouden wordt? Dan kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan alleen als u ook al een bezwaar- of beroepschrift heeft ingediend. U kunt deze voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector bestuursrecht.

Het adres is Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor het aanvragen van deze voorziening moet u griffierecht betalen. U kunt bij de rechtbank navragen hoeveel dat precies is.

U kunt het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht

Indien tegen een beschikking bezwaar of beroep is ingesteld en bij de bevoegde rechter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de beschikking niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Namens het college van burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, de secretaris, ir. G.J.F.M. Vlekke

de waarnemend burgemeester, A.F.W. Osterloh

Naar boven