Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Uitbreiding De Stapperij (afwijking bestemmingsplan)

Burgemeester en wethouders van Oirschot hebben het voornemen om een Omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen) voor het perceel gelegen aan de Spoordonkseweg 80 te Oirschot voor het realiseren van een uitbreiding van het zalencentrum, het bouwen van een groepsaccommodatie en een loods en het realiseren van een pitch en puttbaan met landschappelijke inpassing. De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan Buitengebied 2010. Dit op grond van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Het ontwerpbesluit, ruimtelijke onderbouwing en detailtekeningen en overige stukken liggen van 3 februari tot en met 15 maart 2012 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot en is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt de plannen ook inzien via onze website: www.oirschot.nl/bestemmingsplannen.

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag om Omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van ter inzage legging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5688 ZG Oirschot. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nader informatie kunt u tijdens de openingstijden terecht bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling, de heer P. Stappaerts of de heer M. Stoffels (tel. 0499-583333).

Oirschot, januari 2012

Naar boven