Logo Aalten
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Aalten, Romienendiek 2A, Aalten

Met ingang van 21 september 2012 ligt gedurende zes weken het bijgestelde ontwerp van het bestemmingsplan “Buitengebied Aalten, Romienendiek 2A” ter inzage. Dit plan voorziet in de realisatie van de toekomstige plannen van het GUV t.b.v. het uitvaartcentrum en crematorium “Berkenhove”, waaronder een nieuwe parkeerplaats, een strooiveld, twee natuurakkers, een dependance met werkruimte, alsmede een ontvangstgelegenheid voor kleine groepen nabestaanden t.b.v. asverstrooiing.

Inzien

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Zienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van “zienswijze” ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Aalten, Romienendiek 2A”.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie, telefoonnummer (0543) 49 31 59/51.

Naar boven