Logo Heumen
Voornemen tot vaststelling hogere grenswaarden Wet geluidhinder ten behoeve van het bestemmingsplan Heumen Noord III, Heumen

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in de Wet geluidhinder en het Besluit geluidhinder bekend, dat zij voornemens zijn hogere grenswaarden vast te stellen als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder. De noodzaak hogere grenswaarden vast te stellen komt voort uit het voornemen een bestemmingsplan vast te stellen dat de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk mogelijk maakt aan de noordwestzijde van de kern Heumen, in het gebied dat is gelegen tussen de Looistraat en de Oude Boterdijk. Het plan voorziet in de bouw van 90 woningen. Voor maximaal 21 langs en nabij de Looistraat geprojecteerde woningen dient een hogere grenswaarde te worden vastgesteld.

Het ontwerp-vaststellingsbesluit en de stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp liggen vanaf donderdag 20 september tot en met woensdag 31 oktober tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Grondgebiedzaken in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende de hiervoor genoemde termijn van ter inzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heumen, postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 024-3588348.

Een zienswijze kan aanleiding zijn om het ontwerp-vaststellingsbesluit te wijzigen.

Degene die niet tijdig een zienswijze indient, kan in een later stadium geen beroep instellen tegen het definitieve vaststellingsbesluit.

Malden, 18 september 2012

Naar boven