Logo Gorinchem
Ontwerp omgevingsvergunning datacentrum Ziggo uitgebreide procedure, Gorinchem

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Arkelsedijk (ingekomen 01/06/2011).

De bouw van een Ziggo datacentrum. De omgevingvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

Het (ver)bouwen van een bouwwerk;

Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan;

Afwijken bestemmingspan, projectomgevingsvergunning;

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 19 september 2012 gedurende zes weken ter inzage in de infohoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1. De ontwerpbeschikking met de bijbehorende stukken zijn in deze periode elke werkdag in te zien tijdens de openingsuren van het stadhuis.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan door iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze naar voren worden gebracht tegen de ontwerp beschikking.

Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerp beschikking dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem. Het adres is Postbus 108, 4200 AC Gorinchem.

Mondelinge zienswijzen kunnen telefonisch of in persoon kenbaar worden gemaakt. U kunt hiervoor gedurende de hierboven periode een afspraak maken met het Team Vergunningen, telefoon (0183) 65 95 95, op maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 16.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

Wij maken u erop attent dat tegen de uiteindelijke beschikking slechts beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Naar boven