Logo Lemsterland
Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor het oprichten van een WMO Unit Wagenman 12 te Lemmer, Lemsterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lemsterland maken bekend dat de volgende uitgebreide omgevingsvergunning is afgegeven:

Wagenman 12 te Lemmer

Voor het tijdelijke vergunning voor het oprichten van een WMO Unit , bestaande uit de activiteit bouwen, en afwijken van het bestemmingsplan voor de locatie Wagenman 12 te Lemmer

Nummer van de vergunning: UV20120075

Beroep

Een ieder kan de beschikking, alsmede de aanvraag en de daarbij behorende stukken inzien op het gemeentekantoor aan het Burgemeester Krijgerplein 7 te Lemmer. Dit kan elke werkdag van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.15 uur tot 16.00 uur (niet op vrijdagmiddag) De beschikking ligt met ingang van 19 september 2012 gedurende zes weken ter inzage. Op verzoek zullen de stukken mondeling worden toegelicht.

Binnen zes weken na de datum van ter inzage legging van deze beschikking kan daartegen beroep worden aangetekend.

Tegen deze beschikking kan beroep aangetekend worden door:

  • 1. belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om eerder hun zienswijzen kenbaar te maken.

Wijze van indiening

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Rechtbank Leeuwarden, sector bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA  Leeuwarden.

Het beroepschrift moet voorzien zijn van:

  • een dagtekening (de datum waarop het beroepschrift is geschreven);

  • een naam en adres van de indiener;

  • de gronden van beroep;

  • een ondertekening.

Wanneer dit mogelijk is, dan moet een kopie van het besluit (waartegen u beroep instelt) bij het beroepschrift worden gevoegd.

Voorlopige voorziening bij beroep

Naast het instellen van beroep kan ook een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend (artikel 8:81 Awb). Een voorlopige voorziening is aan orde wanneer de onverwijlde spoed, gelet op betrokken belangen, dit vereist.

Dit verzoek om een voorlopige voorziening kunt u sturen naar de Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, Postbus 30009, 9400 RA Assen.

Tenslotte

U kunt ook digitaal beroep instellen (of een voorlopige voorziening aanvragen) bij de Rechtbank Leeuwarden via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor is een elektronische handtekening nodig (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor meer informatie over een voorlopige voorziening kunt u bellen naar de centrale balie van de gemeente Lemsterland (0514) 677575 en vragen naar het cluster BVB.

Naar boven