Logo Noord-Holland
Bekendmaking ontwerpwijziging Provinciale Ruimtelijke Verordening Structuurvisie, ontwerpwijziging Structuurvisie Noord-Holland 2040 en het ontwerpbeleidskader wind op land, Noord-Holland

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben op 4 september 2012 de ontwerp wijziging van de Provinciale Ruimtelijke Verordening Structuurvisie (PRVS), de ontwerp wijziging Structuurvisie en het ontwerp beleidskader Wind op Land vastgesteld.

De wijziging betreft het beleid inzake windturbines. Voor de PRVS betreft dit de artikelen 1 (begripsbepaling), artikel 32 (windturbines), artikel 44 (aanpassingstermijn bestemmingsplan) en kaart 9 en de digitale verbeelding ervan. Ten aanzien van de structuurvisie gaat het om de wijziging van paragrafen 4.3 en 7.4.8, de totaalkaart en de themakaart voldoende ruimte voor het opwekken van energie. In het beleidskader Wind op Land is het beleid nader verwoord.

Terinzagelegging

U kunt de ontwerp wijziging Provinciale Ruimtelijke Verordening Structuurvisie, de ontwerp wijziging Structuurvisie Noord-Holland 2040 en het ontwerp beleidskader Wind op Land van 21september 2012 tot en met 1 november 2012 inzien:

Indienen van opmerkingen

Met ingang van 21 september 2012 tot en met 1 november 2012 kan een ieder schriftelijk of langs elektronische weg opmerkingen maken over de hierboven genoemde ontwerp wijzigingen en het beleidskader. De opmerkingen kunt u richten tot Provinciale Staten van Noord-Holland, ter attentie van drs. M.K. van der Klugt - van Asperen, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem onder vermelding van ‘ontwerp wijziging Wind’.

U kunt uw opmerkingen ook per email versturen aan structuurvisie@noord-holland.nl, onder vermelding van ‘ontwerp wijziging Wind’.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij drs. M.K. van der Klugt - van Asperen (023-5143391), Sector Ruimtelijke Inrichting, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem.

Naar boven