Logo Terneuzen
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning 1ste fase te verlenen voor:

Het bouwen van een woning en een bijgebouw aan de Eerste Verkorting 1 in Axel.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het planologisch mogelijk maken van de bouw van een woning en bijgebouw aan de Eerste Verkorting 1 in Axel.

Om medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten zijn Burgemeester en Wethouders voornemens om op grond van artikel 2.1, lid 1, sub a, c en d, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

Zienswijzen

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken met nummer NL. IMRO.0715.OMGAXL07-ON1 liggen met ingang van 20 september 2012 tot en met 31 oktober 2012 digitaal ter inzage bij de publieksbalies van de gemeente Terneuzen en zijn tevens te raadplegen op de websites www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. Indien u dit schriftelijk doet kunt u de zienswijze richten aan: Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondeling kunt u zienswijzen kenbaar maken bij mevrouw J. Ocké na telefonische afspraak (tel. 14 0115). In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Terneuzen, 19 september 2012

Burgemeester en wethouders van Terneuzen, De secretaris, F.M.L. Lauret RA

De burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven