Logo Leek
Ontwerp bestemmingsplan Tolbert, Leek

Burgemeester en wethouders maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Tolbert vanaf 20 september 2012 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de afdeling VVH.

Dit bestemmingsplan is opgesteld ter vervanging van de huidige verouderde bestemmingsplannen Tolbert en De Linde. Het plan wordt begrensd door de Oldebertweg, het Schilligepad, de A7, Leeksterhout en Nienoordsrand. Het nieuwe bestemmingsplan maakt de invulling van de Fredewaldaboerderij aan de Hoofdstraat en zes woningbouwkavels in de Linde mogelijk. Eveneens wordt rekening gehouden met de (her)ontwikkeling van de dorpshuislocatie. Verder wordt een beschermd gemeentelijk dorpsgezicht opgenomen voor een deel van het centrum van Tolbert.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Voor nadere informatie of het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de medewerkers van ruimtelijke ordening. Het ontwerpplan met bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0022.BPTBLI11BEHE1-OW01 en eveneens via www.leek.nl. De bronbestanden van het plan zijn via de website van de gemeente te verkrijgen.

Naar boven