Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Helmondsingel, 1e herziening’

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend, dat met ingang van 3 februari 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Helmondsingel, 1e herziening’ en de hierbij horende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage liggen.

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 2 oktober 2007 het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Helmondsingel’ gewijzigd vastgesteld. Middels deze partiële herziening wordt de parkeernorm in de planregels aangepast.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij horende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen via de website www.deurne.nl.

Indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493-387 711) tijdens kantooruren contact opnemen met de heer Moors van de afdeling Economie.

Hoorzitting

Het is mogelijk om uw zienswijzen mondeling nader toe te lichten ten overstaan van de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen. Wij verzoeken u om in uw zienswijze aan te geven of u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken.

Naar boven