Logo Tynaarlo
Verlening omgevingsvergunning voor de realisatie van 26 woningen in de wijk Groote Veen te Eelde, Tynaarlo

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken bekend dat zij op vrijdag 14 september 2012, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, ten derde van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het (in afwijking van de bouwregels in het bestemmingsplan) oprichten van 26 woningen in de wijk Groote Veen te Eelde.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 21 september 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries. De omgevingsvergunning kan in die periode worden ingezien op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag 08.30 tot 19.00 uur en buiten kantooruren op telefonische afspraak. De omgevingsvergunning is ook digitaal te raadplegen op onze website www.tynaarlo.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is voorzien van de codering: NL.IMRO.1730.AB26woningenGV-0401.

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen de ontwerpvergunning naar voren heeft gebracht en een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen de verleende omgevingsvergunning. Het beroepschrift kan men richten aan de rechtbank Assen, sector Bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD te Assen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Assen.

Naar boven