Logo Montferland
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Bergvredestraat 10 te Didam, Montferland.

Burgemeester en wethouders van Montferland zijn voornemens om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein de Fluun, integrale herziening”, voor het verbouwen en uitbreiden van het kantoorpand op het adres Bergvredestraat 10 te Didam en het pand in gebruik te nemen als gemeentehuis.

De ontwerp-omgevingsvergunning, de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing liggen met ingang van 20 september 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1. Ook zijn de stukken in te zien via www.montferland.info.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder zijn/haar zienswijze omtrent de voorgenomen afwijking naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Montferland, Postbus 47, 6940 BA Didam. Het is ook mogelijk om mondelinge zienswijzen naar voren te brengen. In dat geval kan contact worden opgenomen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 0316-291652. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Didam, 18 september 2012

Naar boven