Logo Veldhoven
Ontwerpbestemmingsplan ‘Sondervick 19’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 21 september 2012 tot en met 1 november 2012 het onderstaande bestemmingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl , en op de website www.veldhoven.nl. Trefwoord ‘bestemmingsplan, Sondervick 19’.

Naam

Bestemmingsplan ‘Sondervick 19’

Omschrijving

Het bestemmingsplan is opgesteld om een herinrichting van het terrein van Tuincentrum Coppelmans mogelijk te maken. Zo wordt ingezet op een beperkte sloop van de aan de voorzijde gelegen gebouwen, het realiseren van een gewijzigde entree, een verbetering van de bevoorradingsmogelijkheden door vrachtwagens aan de achterzijde van het bedrijf en het realiseren van een passende bestemming van een parkeerterrein aan de overzijde van het bedrijf.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 19 september 2012

Naar boven