Logo Losser
Ontwerp beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Gemeente Losser)

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is om;

De omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning met een paardestal en het slopen van bijgebouwen aan de Ruhenbergerweg 8 te Overdinkel te verlenen.

Deze ontwerpbeschikking bevat de Wabo-activiteiten Bouwen, Slopen, Afwijken van voorschriften van het bestemmingsplan, en het Milieu verantwoord ondernemen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 september 2012 tot en met 30 oktober 2012 voor zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Gemotiveerde zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking kunnen zowel mondeling als schriftelijk door een ieder worden ingediend binnen zes weken van de dag waarop het ontwerp ter inzage is gelegd.

Alleen belanghebbenden die tijdig (schriftelijk of mondeling) zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit kunnen later beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, tenzij wordt aangetoond dat men redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) bezwaren in te brengen, dan wel de besluitvorming straks afwijkt van het voornemen.

Indien u nadere informatie wenst of mondeling zienswijzen wilt indien, kunt u een afspraak maken met de afdeling VVH. Zij zijn te bereiken via nummer 053-5377436.

Naar boven