Logo Harderwijk
Ontwerp besluit hogere waarde bestemmingsplan Drielanden - Horlose Brink, Harderwijk

Het bestemmingsplan Drielanden - Horlose Brink is in voorbereiding. Dit bestemmingsplan maakt het planologisch mogelijk om nabij de Horloseweg in de Groene Zoom een kleinschalig woningbouwproject bestaande uit dertien vrijstaande woningen te ontwikkelen.

Ten behoeve van dit bestemmingsplan is tevens een besluit hogere waarde in voorbereiding. Dit ontwerp besluit voorzien in de vaststelling van een hogere waarde, als bedoeld in artikel 59 en 83 van de Wet geluidhinder, ten behoeve van de realisatie een nieuwe woonbrink bestaande uit dertien vrijstaande woningen.

Het ontwerpbesluit hogere waarde Drielanden - Horlose Brink ligt met ingang van 13 september gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kunnen belanghebbenden omtrent ontwerpbesluit hogere waarde schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: de heer E.C. Priester tel. 0341 411 382 of de heer M. den Braven, tel. 0341 411359.

Het ontwerpbesluit kunt u ook raadplegen via de website van de gemeente www.harderwijk.nl, wonen en leven, ruimtelijke plannen, Drielanden.

Naar boven