Logo Geldrop-Mierlo
Vaststelling bestemmingsplan ‘Herontwikkeling Brugstraat 26 te Mierlo’, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het bestemmingsplan ‘Herontwikkeling Brugstraat 26 te Mierlo’ op 3 september 2012 is vastgesteld. Besloten is om geen exploitatieplan vast te stellen, waarin het mogelijk wordt gemaakt dat er op het perceel twee nieuwe vrijstaande woningen worden gerealiseerd.

Op het perceel Brugstraat 26 te Mierlo is nu een garagebedrijf aanwezig met één bedrijfswoning. De bedrijfsfunctie komt te vervallen. Het bestemmingsplan ‘herontwikkeling Brugstraat 26 te Mierlo’ maakt het mogelijk, dat op de plek van het te slopen garagebedrijf twee vrijstaande woningen worden gerealiseerd. De bestaande bedrijfswoning blijft bestaan. Tegen het ontwerpbestemmingsplan is één zienswijze ingediend. Deze is niet gegrond verklaard.

Met ingang van donderdag 13 september 2012 ligt het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage. U kunt de stukken inzien van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur in het informatiecentrum van het gemeentehuis, Hofstraat 4 in Geldrop. Indien u buiten deze tijden de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met Robijn Andringa van de afdeling Ruimte. Hij is te bereiken via telefoonnummer 14 040.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl (wonen en mijn buurt/ ruimtelijke plannen/ ruimtelijke plannen in procedure) en op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1771.BPBrugstraat26.VP01.

Belanghebbenden die in de ontwerpfase een zienswijze hebben ingediend, kunnen binnen 6 weken vanaf de dag na die waarop dit besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen. Het beroep kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de Voorzitter van die Afdeling. Ook kan op grond van artikel 6:13 Algemene wet bestuursrecht beroep ingesteld worden door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij geen zienswijze hebben ingediend.

Een beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Aan het instellen van een beroep zijn kosten verbonden.

Geldrop-Mierlo, 12 september 2012

Burgemeester en wethouders, J.H.M van Vlerken secretaris

M.J.D. Donders-de Leest burgemeester

Naar boven