Logo Tytsjerksteradiel
Wijzigingsplan “Stinswei 5 te Garyp (nieuw agrarisch bouwperceel)”, Tytsjerksteradiel

Wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan “Buitengebied 1997” (Nieuw agrarisch bouwperceel, Stinswei 5 te Garyp)

Het wijzigingsplan “Stinswei 5 te Garyp (nieuw agrarisch bouwperceel)” is op 6 augustus 2012 vastgesteld. Het plan ligt vanaf 16 augustus ter inzage. Echter, door technische problemen is het onmogelijk gebleken het plan digitaal beschikbaar te stellen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Om aan de verplichting te voldoen het plan digitaal beschikbaar te stellen, is ervoor gekozen om met ingang van 13 september 2012 het plan met bijbehorende stukken op de gemeentelijke website te plaatsen (www.t-diel.nl). De termijn dat het plan ter inzage zal ligt, wordt met vier weken verlengd zodat het plan vanaf 13 september 2012 nog zes weken ter inzage ligt. Het blijft in die periode mogelijk om het vastgestelde plan in te zien op het gemeentehuis te Burgum, bij de balie Bouwen en Wenjen.

De wijziging van het bestemmingsplan geldt voor de locatie aan de Stinswei. Door middel van het wijzigingsplan wordt een nieuw agrarisch bouwperceel opgenomen waardoor een bedrijfsverplaatsing in het kader van De Centrale As kan plaatsvinden.

Ten opzichte van het ontwerpplan zijn geen wijzigingen aangebracht.

Gedurende de inzagetermijn kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend of aan wie niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze heeft ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven