Logo Goedereede
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Oudeland en Oude Nieuwland 2012’, Goedereede

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken bekend, dat in het kader van artikel 3.1.1. Besluit ruimtelijke ordening met ingang van 17 september 2012 tot 29 oktober 2012 gedurende de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis ter inzage ligt het:

Voorontwerpbestemmingsplan “Oudeland en Oude Nieuwland 2012”

Het voorontwerpbestemmingsplan bestaat uit; een toelichting, planregels en verbeelding.

Het plangebied heeft betrekking op het lintengebied van Ouddorp. Dit gebied is gelegen aan de zuid- en de westzijde van Ouddorp tussen de dorpskern en het landelijk gebied.

Aanleiding voor het opstellen van het nieuwe bestemmingsplan is de actualiseringplicht ingevolge artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening.

Het voorontwerpbestemmingsplan is conserverend dit houdt dat geen rekening wordt gehouden met nieuwe ontwikkelingen. Hiervoor gelden andere procedures.

Het voorontwerpbestemmingsplan, kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Buiten de openingstijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Het voorontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Goedereede www.goedereede.nl onder actueel → terinzagelegging.

Tot 29 oktober 2012 kunt u mondeling of schriftelijk reageren op het voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan Burgemeester en wethouders van Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp.

Voor ons is het belangrijk dat u duidelijk aangeeft op welke onderdelen van het voorontwerp-bestemmingsplan uw reactie betrekking heeft.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0187) 49 15 00.

Naar boven