Logo Leerdam
Omgevingvergunning, juncto artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3° - Schaiksehof 4 en 6 Leerdam verleend - (Uitgebreide voorbereidingsprocedure, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

Publicatiedatum: 12 september 2012

Soort bekendmaking: Omgevingsvergunning - verleende

Bekendmaking heeft betrekking op: postcode 4143 HC

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Leerdam maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht besloten heeft tot het verlenen van de omgevingsvergunning voor de volgende activiteiten:

  • Een wijziging in de op te richten gebouwen 2 en 3 van het zgn. bouwplan Les Etalages, Schaiksehof 4 en 6 in Leerdam (In 2008 is bouwvergunning verleend voor het oprichten van vier gebouwen ter plaatse. Tot op heden is hier één gebouw van opgericht. Deze aanvraag heeft betrekking op de twee middelste gebouwen);

  • het aanbrengen van een verbindingsbrug tussen deze twee panden;

  • het wijzigen van het gebruik van de eerste verdieping van de twee panden en de entree hiervan

  • (van grootschalige detailhandel naar een sportschool en een beautykliniek en de hierbij behorende parkeerplaatsen).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het perceel (toekomstig) plaatselijk bekend Schaiksehof 4 en 6 in Leerdam, kadastraal bekend gemeente Leerdam, sectie G, nummer 580.

De omgevingsvergunning is voorbereid door middel van de uitgebreide voorbereidingsprocedure. Deze definitieve omgevingsvergunning wijkt niet af van de ter inzage gelegen ontwerp-omgevingsvergunning.

Inzien stukken

De omgevingsvergunning en de daarbij de behorende gegevens en bescheiden liggen met ingang van 13 september 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Vergunningen en Belastingen (kamer 2.19) in het Stadskantoor, Dr. Relingplein 1 in Leerdam (openingstijden op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Rechtsbescherming

Tegen het besluit om de omgevingsvergunning te verlenen kan een beroepsschrift worden ingediend door:

  • degene die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp-vergunning;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp-omgevingsvergunning;

  • degenen die een zienswijzen willen inbrengen tegen de eventuele wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet bij de rechtbank Dordrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC in Dordrecht worden ingediend. De termijn hiervoor is zes weken vanaf de dag na de ter inzage legging van de omgevingsvergunning. De beroepstermijn begint dus te lopen met ingang van 14 september 2012. In het beroepschrift moet in elk geval worden vermeld naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van de beslissing waartegen het beroep is gericht en de redenen waarom beroep wordt ingesteld. Het beroepschrift moet ondertekend worden. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift moet griffierecht worden betaald.

Een beroepschrift schorst echter niet de werking van de omgevingsvergunning. U kunt de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC in Dordrecht verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is dat u ook beroep heeft ingediend.

Naar boven