Rectificatie Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Markelo, herziening De Potdijk 5 (zwembad)’

Voor onderstaand plan is reeds op 18 januari 2012 een publicatie geplaatst. Door omstandigheden is het digitale bestemmingsplan niet gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl. In verband hiermee wordt deze rectificatie geplaatst.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Markelo, herziening De Potdijk 5 (zwembad)’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van

artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 27 januari 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Markelo, herziening De Potdijk 5 (zwembad)’.

Het bestemmingsplan is opgesteld om de uitbreiding van zwembad ‘De Vijf Heuvels’ te Markelo met een nieuw 25 meterbad en een peuterbassin mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is voor eenieder tijdens openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor.

Het plan is ook digitaal te raadplegen via deze rechtstreekse link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.MKxPotdijk5zwembad-OP20

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.MKxPotdijk5zwembad-OP20

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak)

zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

Ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Zwembad De Vijf Heuvels Potdijk 5 te Markelo’.

Naast het ontwerpbestemmingsplan ligt ook het het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Zwembad De Vijf Heuvels Potdijk 5 te Markelo’ met ingang van 27 januari 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Het ontwerp-beeldkwaliteitsplan ligt als bijlage bij het bestemmingsplan ‘Buitengebied Markelo, herziening De Potdijk 5 (zwembad)’ ter inzage en is voor een ieder tijdens openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor.

Gedurende de genoemde inzagetermijn kan een ieder op grond van de gemeentelijke inspraakverordening schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbeeldkwaliteitsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

25 januari 2012

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, J.H.A. Goudt, burgemeester,

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven