Logo Wierden
12e wijziging bestemmingsplan Buitengebied 2009, Enterweg 17, Wierden

Bouw stal Enterweg 17

Bij de gemeente Wierden is een aanvraag ingediend voor de wijziging van het bouwvlak van het agrarisch bedrijf aan de Enterweg 17. De wijziging van het bouwvlak maakt de bouw van een nieuwe stal bij het agrarisch bedrijf mogelijk. Het bedrijf wordt hiermee ‘gesloten’. De gemeente is bereid het bestemmingsplan hiervoor aan te passen. Er is een ontwerp gemaakt voor een nieuw bestemmingsplan, dat de naam ”12e wijziging bestemmingsplan Buitengebied 2009, Enterweg 17” heeft gekregen.

Inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan staat vanaf 13 september 2012 op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.WB2011000004-ON01. Daarnaast ligt het ontwerp-wijzingsplan vanaf 13 september 2012 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Zienswijze indienen

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze indienen tegen het ontwerp-wijzingsplan. Dat kan op een aantal manieren:

  • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan ‘Gemeente Wierden, College van burgemeester en wethouders, postbus 43, 7640 AA Wierden’.

  • Via de website. In dat geval gaat u naar www.wierden.nl/zienswijze.

  • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen.

Vervolg procedure

Na verwerking van de zienswijzen wordt het plan vastgesteld (eventueel gewijzigd). Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Driehoek en op de website van de gemeente.

Meer weten?

Als u vragen heeft over het ontwerp-wijzigingsplan, kunt u terecht bij het [loket Bouwen en wonen] in het gemeentehuis.

Naar boven