Logo Waterland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Watergang – Bedrijventerrein De Dollard’, Waterland

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van Waterland bekend dat met ingang van vrijdag 14 september 2012 het ontwerp bestemmingsplan “Watergang - Bedrijventerrein de Dollard”( GML-bestand NL.IMRO.0852.BPBTWAdollar011-on01) voor een ieder ter inzage ligt.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het bedrijventerrein De Dollard in Watergang. Dit bedrijventerrein wordt in noordelijke richting uitgebreid. Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op zowel het bestaande terrein als de uitbreiding. Het bedrijventerrein ligt ten oosten van de Kanaaldijk (N235) en ten noorden van de Broekervaart.

Inzage stukken

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken kunnen worden ingezien:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl, die ook te bereiken is via de gemeentelijke website www.waterland.nl onder de keuzemogelijkheid “Projecten en plannen, Bestemmingsplannen, Watergang.

  • bij het secretariaat van de afdeling VROM in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, woensdag van 8.00 tot 16.00 uur en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.

Indienen zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 14 september 2012 tot en met donderdag 25 oktober 2012 ter inzage. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen. U kunt uw zienswijze richten aan:

College van burgemeester en wethouders van de gemeente Waterland

t.a.v. afdeling VROM/M. van Loenhout

Postbus 1000

1140 BA Monnickendam

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het mondeling indienen van een zienswijze, na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vrom, telefoonnummer 0299- 658 507

Wij verzoeken u op de brief en envelop als onderwerp “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Watergang - De Dollard” te vermelden.

U kunt uw zienswijze ook e-mailen naar gemeente@waterland.nl.

Naar boven