Logo Den Haag
Bestemmingsplan Bomenbuurt (ontwerp), Den Haag

Het ontwerp-bestemmingsplan Bomenbuurt wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van 14 september tot en met 25 oktober 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

Het bestemmingsplangebied ligt in het Haagse stadsdeel Segbroek en omvat het gebied dat globaal begrensd wordt door de Laan van Meerdervoort, Valkenboskade, Hanenburglaan, Fahrenheitstraat, Sportlaan, Houtrustweg, Conradkade, Afvoerkanaal, Groot Hertoginnelaan, Beeklaan en Valkenbosplein.

Doel van dit bestemmingsplan is het bieden van een actueel juridisch-planologisch kader, het beschermen van de waarden die ten grondslag liggen aan de aanwijzing van een gedeelte van het plangebied tot rijksbeschermd en gemeentelijk beschermd stadsgezicht, alsook het streven naar het versterken en concentreren van de detailhandelsfunctie in de Fahrenheitstraat en directe omgeving.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U moet uw zienswijze richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kunt u eventueel mondeling een zienswijze geven. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 3575. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht deze uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn te maken.

Informatie-/inloopbijeenkomst

Voor dit bestemmingsplan wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd. De informatie over dag, tijdstip en locatie wordt gepubliceerd in het Gemeenteblad en De Posthoorn van 19 september 2012 en geplaatst op www.denhaag.nl/bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen Stadsdeel Segbroek > Bomenbuurt.

Naar boven