Ontwerpbestemmingsplan Minnertsga

Burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Minnertsga’, NL.IMRO.0063.110508-ON01 met ingang van donderdag 2 februari 2012 gedurende zes weken bij de afdeling Wonen&Werken op het gemeentehuis aan de van Harenstraat 47 te St.-Annaparochie ter inzage ligt.

Inzage is mogelijk op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur en op woensdagen van 13:30 tot 16:30 uur. Een exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan ligt eveneens ter inzage in de bibliotheek aan de Beuckelaerstraat 2 te St.-Annaparochie en kan worden ingezien tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Op www.hetbildt.nl kunt u meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan vinden.

Tevens kunt u het plan raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0063.110508-ON01

U kunt de bronbestanden van het plan downloaden door het aanklikken van de volgende link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=hetbildt&striVersion=STRI2008

En vervolgens te kiezen voor het plan NL.IMRO.0063.110508-ON01

Het bestemmingsplan Minnertsga heeft betrekking op het gelijknamige dorp en omvat de integrale herziening van de planologische regelgeving voor het dorp. Met de herziening van de bestemmingsplannen wordt een actueel bestemmingsplan met eenduidige en handhaafbare regels bewerkstelligd. Dit bestemmingsplan heeft primair een conserverend karakter. Dit betekent dat het plan er overwegend op gericht is een goede beheersregeling te geven voor de huidige situatie.

De bestemmingsplannen voor de tweede fase van Groot Hermana en de derde fase van het bedrijventerrein Boskdykje zijn vrij recent vastgesteld. Daarom maken ze ook geen deel uit van dit bestemmingsplan.

Tijdens de ter inzage termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over dit bestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. De adressering is: De Raad van de gemeente het Bildt, Postbus 34, 9076 ZN te St.-Annaparochie. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Wonen&Werken (0518-409287).

St.-Annaparochie, 1 februari 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, R. Krol, burgemeester.

R.C. Goeman, secretaris.

Naar boven